Marten Hofland

Je bent hier:

Een kennismaking met jouw mediator

Van jongs af aan ben ik gebiologeerd en misschien soms zelfs wel geobsedeerd door alles wat ervoor zorgt dat mensen uit elkaar gedreven worden en wat er vervolgens voor nodig is of zou kunnen zijn om die obstakels te laten wijken voor het herstel van de onderlinge relatie.

Als MfN registermediator en tevens docent Communicatieve vaardigheden bij de opleiding HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam houd ik mij dagelijks bezig met het voorkomen, bespreken en oplossen van conflictsituaties.

Herstel van een relatie, motivatie voor een studie, of juist de durf om een totaal ander pad in te slaan. De ultieme voldoening van mijn verschillende werkzaamheden zit voor mij in de positiviteit die ik bij mensen zie ontstaan, terug zie komen of zie vergroten. Die diepgewortelde behoefte om te genieten van de blijdschap en tevredenheid bij een ander maakt dat ik enorm geïnteresseerd ben in de aspecten die die tevredenheid en blijdschap in de weg kunnen staan. Conflicten, waarbij men direct of indirect betrokken is, zijn daar een groot onderdeel van.

In de mediations en coaching van Hofland Mediation ga ik graag met je aan de slag door specifiek te kijken naar de situatie en de uitdagingen en spanningen die je ervaart op de werkvloer of in privésfeer. Samen gaan we op zoek naar manieren om die situatie een positief vervolg te geven voor jou en de mensen om je heen.

Kerneigenschappen

Open

Bedachtzaam

Betrouwbaar

Onpartijdig

Oprecht geïnteresseerd

Meer informatie of een kennismaking inplannen?

Heb je vragen over mediation, over coaching bij conflict, de verschillende procedures, de kosten of bespreek je graag een ander onderwerp? Je bent van harte uitgenodigd voor telefonisch contact of een afspraak in fysieke aanwezigheid.